Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2358 niezalogowanych)
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
kryss napisał:
owszem miele to bardzo dobra firma ale czy daje 15 lat gwarancji?

akurat w pralkach najlepsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
chudy1 napisał:
kryss napisał:
owszem miele to bardzo dobra firma ale czy daje 15 lat gwarancji?

akurat w pralkach najlepsza

nie mowie ze nie,bo tego niewiem,ale15lat gwarancji nie ma.
a co ona jeszcze poza trwaloscia ma w sobie takiego ze tyle kosztuje?
prasuje i w szafie wiesza?
oczywiscie ze nie ,ale ma naklejke MIELE,i pol ceny to ta naklejka,jak z wieloma rzeczami.

a co do uzywek-to jakis czas temu skusilem sie na uzywany 2 letni tv 42cale. od znajomych, 2 tys.to bylo niedrogo.
pochodzil miesiac i szlag go trafil.
efekt-
nie mialem tv.
stracilem 2 tys.
stracilem znajomych
ale zyskalem drogi rupiec w domu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
chudy1 napisał:

po co kupic audi jak mozna fiata,albo po co kupic buty np.za 1000nok 1 pare,jak mozesz sobie kupic 10 par po 100nok,to jest wlasnie taka roznica,ale tego nie zrozumiesz [/quote]

Alez doskonale cie rozumiem znaffffco : )
Jak maiłbym jezdzic 10 letnim audi, to wolałbym kupic co 2 lata... fiata : )
dokładnie tak jak z butami > po co latac 3 lata w smierdziuchach, kiedy mozna co roku kupic nowe/swieze!
Typowy poltun z ciebie > bedziesz naprawiał, kombinował, a i tak przyjdzie isc do sklepu po nowe......
Moja rada > czym predzej sie z tym pogodzisz/uwierzysz,ze tak jest lepiej, tym mniej i krócej bedziesz cierpiał....
I tu popieram norków > nie kombinuja i wystawiają za drzwi idąc po nowe, bo ich stac!
Z resztą dokładnie tak, jak wiekszosc ludzi tu na forum.....
A jak ktos lubi gówno z pod siebie jesc, to.... smacznego
ps: Na koniec zacytuje czesia, co to psiapsiółke se ogarnął na wiosne " ja mam na to wyjebane"
PS II: Okazuje sie, ze dziewczyna ma kase, a tylko dziaduje i szuka dziury w całym.....
Ale tak to juz jest > kazdy wiek ma swoje prawa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(meno)
Nowicjusz
Misiaczek masz racje nie wywalaj pieniedzy na prawo i lewo .Lepiej troche podziaduj pozebraj i tak jak ci juz wczesniej pisalem tara i nad rzeke.Wszak ze wiekszosc ludzi z tego forum niema planow na przyszlosc tak jak ty to mysle ze zrobimy zrzutke i kupimy ci moze male conieco lodoweczke praleczke kucheneczke itd. itp. Ps . po co tu przyjechalas jak wiedzialas ze nas polakow tu gnoja. A gnoja nas przez takich jak ty ludzi ktorym wszystko sie nalezy i nigdy nic od siebie a zawsze tylko do siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
marianek73 napisał:
chudy1 napisał:

po co kupic audi jak mozna fiata,albo po co kupic buty np.za 1000nok 1 pare,jak mozesz sobie kupic 10 par po 100nok,to jest wlasnie taka roznica,ale tego nie zrozumiesz

Alez doskonale cie rozumiem znaffffco : )
Jak maiłbym jezdzic 10 letnim audi, to wolałbym kupic co 2 lata... fiata : )
dokładnie tak jak z butami > po co latac 3 lata w smierdziuchach, kiedy mozna co roku kupic nowe/swieze!
Typowy poltun z ciebie > bedziesz naprawiał, kombinował, a i tak przyjdzie isc do sklepu po nowe......
Moja rada > czym predzej sie z tym pogodzisz/uwierzysz,ze tak jest lepiej, tym mniej i krócej bedziesz cierpiał....
I tu popieram norków > nie kombinuja i wystawiają za drzwi idąc po nowe, bo ich stac!
Z resztą dokładnie tak, jak wiekszosc ludzi tu na forum.....
A jak ktos lubi gówno z pod siebie jesc, to.... smacznego
ps: Na koniec zacytuje czesia, co to psiapsiółke se ogarnął na wiosne " ja mam na to wyjebane"
PS II: Okazuje sie, ze dziewczyna ma kase, a tylko dziaduje i szuka dziury w całym.....
Ale tak to juz jest > kazdy wiek ma swoje prawa![/quote]

sluchaj zwykly polaczku,a kto mowil ze 10letnim audi,ja pisalem o nowym,a co do butow to sie kupuje kilka par,ale firmowych odnosnie do ciebie,widze ze nie wiesz o co kaman.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
no własnie nie wiem o co kaman i chyba nie tylko ja....
pewnie sam nie wiesz NIEzwykły polaczku
Ja pierdole ciebie stac na org rzeczy ?
ja tam sie ciesze, jak mi zona sweterek w "zara" kupi raz na rok......
mosiek jestes jakich mało i to oryginalny/markowy......
Dawaj cos o tym miele, bo wtedy przynajmniej naprawde smieszny jestes
To tak jak chcam na wsi kupi mercedesa 15-to letniego i wszytskim dookoła wmawia,ze to najlepsza fura na swiecie, a ze sąsiad ma Audi Q7 to juz uszło jego uwadze, no bo on ma mietka
dokładnie tak samo jest z tym twoim miele.....
A jak kupisz np: siemens,electrolux to wtedy te firmy beda naj, a miele to.... smiec : ))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
marianek73 napisał:
no własnie nie wiem o co kaman i chyba nie tylko ja....
pewnie sam nie wiesz NIEzwykły polaczku
Ja pierdole ciebie stac na org rzeczy ?
ja tam sie ciesze, jak mi zona sweterek w "zara" kupi raz na rok......
mosiek jestes jakich mało i to oryginalny/markowy......
Dawaj cos o tym miele, bo wtedy przynajmniej naprawde smieszny jestes
To tak jak chcam na wsi kupi mercedesa 15-to letniego i wszytskim dookoła wmawia,ze to najlepsza fura na swiecie, a ze sąsiad ma Audi Q7 to juz uszło jego uwadze, no bo on ma mietka
dokładnie tak samo jest z tym twoim miele.....
A jak kupisz np: siemens,electrolux to wtedy te firmy beda naj, a miele to.... smiec : ))))

sie odzywa czesiek w moherowym sweterku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
z "Zary" : )))
wiesz co to, ty markowy gamoniu > made in china

PS: Wpadnij czasem do Tommiego, to zaliczysz skuche, taką oryginalną oczywiscie : )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
marianek73 napisał:
z "Zary" : )))
wiesz co to, ty markowy gamoniu > made in china

PS: Wpadnij czasem do Tommiego, to zaliczysz skuche, taką oryginalną oczywiscie : )))

jak juz cos Kasztanie to made in Spain.ta twoja zara cos wiesz,ale w dupie byles i gowno widzialesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jesli ty kupujesz takie gramotne szmaty jak "gramotnie" kumasz to ja juz widze twój styl

czytaj ze zrozumieniem, bo 8 klas moze i dałes rade,ale potem to juz pod góre.....

"markowy gamoniu > made in china"
teraz kumasz ciołku?
aaaaaaaaaaaaaaa moze uderzyłes sie o tą swoją Miele i teraz nie ogarniasz....(?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok